Buiten leven: het nieuwe genieten

Optimaal genieten van het buiten leven in eigen tuin

Over Buiten leven

Dat is pas lekker zitten, zo'n loungeset van Exotan

Buiten leven met mooie tuinmeubelen en glaswanden is puur genieten. De collectie die wij aanbieden bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen, en verschillende stoffen met een lange levensduur. Door het ruime assortiment bieden we voor elke tuin, voor elk balkon of voor elk terras een passend product.

Exotan heeft verschillende all weather series in de collectie opgenomen. Deze tuinmeubelen kun je het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. 

Daarnaast biedt de collectie diversiteit aan modellen, materialen en stoffen. De tuinmeubelen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. 

Buiten leven. Adviba brengt daglichtoplossingen.

Comfortabel buiten leven met:

Buiten leven. Adviba brengt daglichtoplossingen.

Tuinschermen en glaswanden

Een tuinscherm heeft een basis van aluminium en kan helemaal naar wens worden gevuld met verschillende materialen: beweegbare lamellen, glas of perforatieplaat. Zo ontstaat een moderne en stijlvolle schutting die je tegen een terras overkapping kunt plaatsen. Natuurlijk kunnen deze schermen ook zorgen meer beschutting op het balkon.

Slimme oplossing

Maak je zonnescherm slim door deze aan een temperatuur-, zon-, regen- of windsensor te koppelen. Bij slecht weer sluit het scherm automatisch om schade te voorkomen. En als de zon schijnt of de temperatuur stijgt, gaat hij automatisch open om de warmte buiten te houden.

Buiten leven. Adviba brengt daglichtoplossingen.

Parasols

Creëer een heerlijke plek voor iedereen in de tuin of op het terras. Met de parasols van Exotan kun je een fijn plekje creëren in de schaduw. De Exotan parasols zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, vormen en maten. Elke parasol is voorzien van een UV-bestendig doek, zodat deze niet verkleurt.

Buiten leven. Adviba brengt daglichtoplossingen.

Loungesets en tuinmeubelen

Heerlijk genieten en ontspannen doe je in de lounge sets van Exotan. De loungesets zijn gemaakt van verschillende materialen zoals all weather, rope, teakhout en aluminium. Deze materialen zijn erg duurzaam. Deze loungesets zijn onderhoudsarm en kun je met gerust het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. 

Buiten leven. Adviba brengt daglichtoplossingen.

Accessoires

Maak jouw tuin af met de diverse handige accessoires van Exotan. Deze collectie bestaat uit een mooi assortiment. Denk hierbij aan een dienbladen in verschillende afmetingen, diverse bijzettafels, kussens, plantenpotten, plaids en tijdschrifthouders. Hiermee wordt jouw tuin helemaal afgestijld.

Smart Home

Met een simpele aanraking op je Smart Control of via de app sluit je elke ochtend bij het vertalen van je huis, al je Smart Home-apparaten zoals jaloezieën en lichten.

Als je weer thuiskomt open je ze. Het is ook mogelijk om je apparaten te bedienen met een compatibele spraak assistent.

Onze Partners