Een dakraam voor meer licht in huis

Met VELUX producten breng je daglicht en frisse lucht in je woning

Over Onze dakramen

Wij leveren dakramen in vele formaten

Dakramen zorgen voor daglicht, ventilatie, uitzicht en meer wooncomfort onder het schuine dak. Met een VELUX dakraam, ook wel dakvenster genoemd, zorg je voor een prettig woonklimaat en meer ruimte. Je hebt in ons assortiment de keuze uit verschillende typen tuimelvensters, uitzettuimelvensters, balkonvensters en dakterrasvensters. Zo is er altijd wel een dakraam dat bij jouw wensen past.

In onze showroom helpen wij je graag met de keuze voor het juiste dakraam. Omdat we zelf ook veel op het dak staan, werken we altijd op afspraak. Telefonisch advies kan natuurlijk ook.

Kies uit een van onze opties:

Dakramen

Een VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht en frisse lucht onder je dak. Een VELUX dakraam draagt bij aan meer wooncomfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met verschillende soorten glas, afwerkingen en bedieningsmethoden.

Dakkapellen

Meer ruimte, daglicht en frisse lucht. Een dakkapel zorgt voor meer ruimte op zolder, maar neemt vaak ook veel daglicht weg. Maar niet als je kiest voor een dakkapel van VELUX. Wij bieden je veel mogelijkheden, van onze dakkapel single tot een dakkapel dakserre. 

Lichtkoepels

Breng ook daglicht en frisse lucht samen onder ieder plat dak. Lichtkoepels zijn elegant, budget- en onderhoudsvriendelijk. Kies uit verschillende afmetingen en toepassingen. De ideale oplossing als je houdt van een strak ontwerp

 

Lichtstraten

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. 

Dakkapel serre

De nieuwe dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. De opbouw steekt niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor in de meeste gevallen geen vergunning vereist is.

Dakraam vervangen

Vervangen van een dakraam veel werk? Welnee! Het vervangen van een dakraam kan al binnen 4 uur en zonder rommel gerealiseerd zijn. Voor het beste resultaat laat je je VELUX dakraam plaatsen door één van onze experts. 

Onze Partners