Alle insecten buiten houden

Bescherm de insecten en houdt ze buiten met Unilux horren 

Over onze horren

Goed ventileren met horren op maat

Is het jou ook opgevallen dat er lang niet meer zoveel insecten op de vooruit van je auto blijven kleven na een lange autorit? De cijfers liegen er niet om, maar liefst 75% van de insecten hebben we in 25 jaar uitgeroeid in Nederland. Maar.. wist je ook dat ons gedrag de belangrijkste veroorzaker is?

Horren zijn niet alleen voor de natuur belangrijk, goed ventileren is ook essentieel voor een gezonde leefomgeving. Naast hordeuren en horramen produceert Unilux ook Fractions, aluminium shutters en Topspin, projectzonwering. Kies één van onze horren op maat. 

Kies uit een van onze opties:

Plisséhordeur

In onze plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

Rolhordeur

Het gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt.  Hij is als budget oplossing soms ook geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. 

Schuifhordeur

Het gaas in deze hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Deze hordeur wordt altijd op maat gemaakt. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur ook je huisdier blij maken. 

Plisséraamhor

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Rollende raamhor

Met de raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten jouw ramen perfect af zodat jij ’s nachts goed kunt slapen. Je kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor. Onze Adviba horrenspecialisten geven je graag advies.

Meer weten?

Alle horren van Unilux zijn online samen te stellen met behulp van duidelijke video’s en een 3D configurator. Zo zie je direct jouw hor in de gewenste kleur en afmetingen. Toch liever geen risico’s en je laten adviseren, meten & monteren?  Neem dan contact met ons op.

Onze Partners