Tot op de millimeter nauwkeurig

Iedere dag halen we
het beste uit onszelf

Totaalconcept

Met meer dan vijftien jaar ervaring kun je op ons rekenen voor jouw volgende project. Alec en Diego voorzien je van advies, kiezen samen de producten en verzorgen de installatie. Wil jij liever alleen het onderhoud en jaarlijks schoonmaken laten doen? Ook dat kan. 

Onze aanpak

Adviba is jouw regionale partij voor woonoplossingen. Goede service en korte lijnen, daar houden we van. Tijdens het project kun je alles aan ons vragen. Onze experts zijn betrokken en werken we met veel plezier aan jouw droomhuis.

Tot op de millimeter nauwkeurig dat is het werk van de monteurs van Adviba

Hoge eisen

De merken die wij vertegenwoordigen voldoen aan de strengste wet- en regelgeving. En aan de nieuwste klimaateisen. Met maatwerk maak je optimaal gebruik van de functionele eigenschappen en kom je tot oplossingen die ook een lust voor het oog zijn.

Onze Werkwijze

Toegankelijk en professioneel advies

Onze monteurs staan dagelijks op het dak, ze installeren elk project zelf. Met waterpas ogen controleren de heren elk detail. 

 

“We hebben veel ervaring en houden elkaar scherp. Bij de realisatie moet alles tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Juist dan kom je tot een oplossing die duurzaam is en voldoet aan onze strenge eisen.”

 

Je kunt ons altijd bellen of appen met een vraag, zodra we van de ladder stappen bellen we je terug.

Onze Specialisaties
Projecten

Met 30 jaar ervaring kun je op ons rekenen voor ieder project. Kies ook voor Adviba bij jouw renovatie, tuin herinrichting of lichtplan. 

Goed advies

Wij zijn echte vakidioten en vertellen met liefde over onze oplossingen. Ben jij aan het oriënteren? We nodigen je graag uit in onze showroom.  

All-in service

Wij verzorgen de volledige montage, onderhoud en reparatie van al uw zonwering, rolluiken, screens, zonneschermen, dakramen en horren. 

Woonhuis

Ontdek onze oplossingen om van elk huis jóuw thuis te maken. Een veilig, comfortabel huis waarin je elk moment van de dag jezelf kunt zijn.

Onderhoud

Ook voor schoonmaak van zonweringsdoeken, screens en daken van één van onze partnermerken kun je bij Adviba aankloppen.

Showroom

Vanaf 2021 werken wij op onze nieuwe locatie Expeditieweg 10-14 Boven-Leeuwen. Een werkplaats en showroom in één, om de producten rustig te bekijken. 

Inspiratie Huis en Tuin

Hoge kwaliteit in service

Je krijgt altijd dezelfde dag antwoord en professioneel advies 

Wat zegt Alec

Een huis waar je graag binnenstapt

Het allerliefste begeleid ik het hele project, van idee tot oplevering. Ik sta ook graag zelf op de ladder om aan jouw droomhuis te werken. In onze nieuwe demonstratieruimte kan ik je nog beter laten zien met welke producten we werken en wat er bij jouw wensen past. 

Onze Partners