Email ons op:

info@adviba.nl

Bel ons op:

+31 (0)6 23566110

We zijn te bereiken van:

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Zonwering voor binnen én buiten

Ontdek de Verano zonwering oplossingen om van elk huis jóuw thuis te maken.

Over onze zonwering

Volop keuze in daglichtoplossingen

Met zonwering van Verano® creëer je schaduwrijke plekken, houd je jouw woning koel en geef je het interieur de ‘finishing touch’. Daarnaast vergroot je met zonwering de privacy in huis en heb je de mogelijkheid om energie te besparen.

Met meer dan tien verschillende typen zonwering vind je altijd een geschikte oplossing voor jouw wens. Zonwering van Verano® wordt geproduceerd in Nederland en voldoet daarom aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Buiten zonwering:

Zonneschermen

Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Ideaal als jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten bent. Zonneschermen zijn ook zeer doeltreffend in de bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op jouw terras. Het zonwerende doek van het zonnescherm blokkeert gemiddeld tussen de 90- en 99% van de UV-straling. 

Uitvalschermen

Door uitvalschermen voor je ramen te plaatsen kun jij in de zomer gemakkelijker de temperatuur in een ruimte reguleren. Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken en bespaar jij flink op de energierekening. Met de keuze voor handbediening of elektrische bediening bepaal je eenvoudig het gebruikscomfort. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze uitvalschermen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Screens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning. De Ritsscreens van Verano® dragen de windklasse vier certificering volgens TÜV Nederland.

Rolluiken

Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter.  Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap.

Markiezen

Markiezen verminderen de inkijk vanaf buiten en zorgen ervoor dat de temperaturen in jouw woning niet oplopen.  De markiezen geven jouw woning bovendien een karakteristieke uitstraling. Stel de markiezen samen naar eigen smaak door te kiezen voor specifieke materialen, kleuren en modellen. Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Meer weten?

Zonwering van Verano® is altijd volledig op maat. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Benieuwd hoe zonwering optimaal toegepast kan worden in jouw woning of tuin? Neem dan contact met ons op.

Binnen zonwering:

Rolgordijnen

Natuurlijk laten we het daglicht graag onze woning binnen. Maar lichtschitteringen van de zon kunnen natuurlijk ook storend werken, zoals bij het televisiekijken. Rolgordijnen zijn hier een perfecte oplossing voor. Daarnaast zijn rolgordijnen ook echte sfeermakers. Je hebt een ruime keuze uit stoffen en kleuren. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Met een Smartfit frame kan het gordijn eenvoudig op het kozijn geklikt worden.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als het gaat om het creëren van privacy en het filteren van (zon)licht. Jaloezieën zijn naast functioneel ook sfeerverhogend en daarom alweer enkele jaren enorm populair. Wist je dat je jaloezieën van Verano helemaal op maat kunt maken? Kies uit kleuren en de materialen hout, aluminium of kunststof om tot een product te komen dat aansluit bij jouw interieur.

Plissé

Plissés zijn dé oplossing voor het verkrijgen van meer privacy. Door de gevouwen stof kun je ze makkelijk in- of uit elkaar schuiven. Met plissé gordijnen bepaal jij de mate van inkijk. Plissés zijn populair omdat ze bijna in elke situatie toepasbaar zijn. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Ga je voor transparante-, verduisterende- of misschien wel honingraat plissés?

Vouwgordijnen

Naast dat vouwgordijnen jouw woning voorzien van meer privacy, zijn het ook echte sfeermakers! Door een kleur en stof uit te kiezen die mooi aansluiten bij jouw woning is het interieur tot in de puntjes verzorgt. Jij bepaalt zelf het uiterlijk van de vouwgordijnen. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen en transparantie van de stof. Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Linee shades

Linee shades zijn in functie vergelijkbaar met rolgordijnen, maar zijn bijzonder door de dubbele laag zonwerende stof. Het doek van Linee shades bestaat uit stroken transparante en stroken zonwerende stof die elkaar afwisselen. Op deze manier ontstaat een speciaal effect voor de ramen in je woning.

Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je het rolgordijn volledig naar jouw wens.

Extra?

Zonwering van Verano® is altijd volledig op maat. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Benieuwd hoe binnen zonwering optimaal toegepast kan worden in jouw woning?  Neem dan contact met ons op.

Onze Partners